Pește de Dunăre, Legume din grădină și Vin de Dobrogea - By Chef Silviu Adam
Data și ora
20 Octombrie - 20 Octombrie 2024, 14:00 - 20:30
Despre
Duminică, 20 octombrie, avem un invitat special în bucătărie - Chef Silviu Adam ne va pregăti un prânz un pic altfel decât meniul nostru tradițional.
Împreună vă propunem o experiență culinară deosebită care va combina peștele nostru de Dunăre cu legume de sezon și cele mai rafinate tehnici de gătit.
Totul va fi însoțit de vinuri dobrogene de la Caii de la Letea, degustate sub îndrumarea somelierei Diana Slav.
Meniul va cuprinde:
𝗔𝗻𝘁𝗿𝗲𝘂 𝗿𝗲𝗰𝗲 🐟
🔹 Salata “Boeuf” cu file de salau (gatit in infuzie de condimente misterioase si la final “fript brutal”), fire de ardei iute deshidratat si reductie de otet balsamic infuzat cu capsuni
🔹 Salata de cartofi cu scrumbie afumata, rosii uscate, capere, castraveti in otet si maioneza, insotita de salata verde, mustar Dijon si marar proaspat
🔹 Bruschete cu crema de branza, icre de stiuca si lime
𝗔𝗻𝘁𝗿𝗲𝘂 𝗰𝗮𝗹𝗱 🍲
🔹 Consomme de peste (supa limpede) intens aromat si servit cu frunze de leustean proaspat si crutoane natur
𝗣𝗿𝗲𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹 🥘
🔹 Gogosar copt si umplut cu “peste pigulit” (captura zilei), orez, radacinoase de sezon, totul acompaniat cu un sos de ardei copt, usturoi si busuioc proaspat si servit impreuna cu o mamaliga coapta pe plita
𝗗𝗲𝘀𝗲𝗿𝘁 🍰
🔹 Placinta cu mere si inghetata de casa pe baza de iaurt si caviar din portocale
**Pentru copii vom avea meniul nostru junior obișnuit cu nuggets de peste sau de pui si cartofi la cuptor, plus desert.
💰 Pret: 160 lei/meniu complet.
⏰ Servim masa în două intervale orare: 12-15 & 15:30-18:30.
☎️ Participarea se face pe bază de rezervare prin mesaj pe Whatsapp la 0775 204 773.
Vă așteptăm!
www.lagrisha.ro
sursa
Împreună vă propunem o experiență culinară deosebită care va combina peștele nostru de Dunăre cu legume de sezon și cele mai rafinate tehnici de gătit.
Totul va fi însoțit de vinuri dobrogene de la Caii de la Letea, degustate sub îndrumarea somelierei Diana Slav.
Meniul va cuprinde:
𝗔𝗻𝘁𝗿𝗲𝘂 𝗿𝗲𝗰𝗲 🐟
🔹 Salata “Boeuf” cu file de salau (gatit in infuzie de condimente misterioase si la final “fript brutal”), fire de ardei iute deshidratat si reductie de otet balsamic infuzat cu capsuni
🔹 Salata de cartofi cu scrumbie afumata, rosii uscate, capere, castraveti in otet si maioneza, insotita de salata verde, mustar Dijon si marar proaspat
🔹 Bruschete cu crema de branza, icre de stiuca si lime
𝗔𝗻𝘁𝗿𝗲𝘂 𝗰𝗮𝗹𝗱 🍲
🔹 Consomme de peste (supa limpede) intens aromat si servit cu frunze de leustean proaspat si crutoane natur
𝗣𝗿𝗲𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹 🥘
🔹 Gogosar copt si umplut cu “peste pigulit” (captura zilei), orez, radacinoase de sezon, totul acompaniat cu un sos de ardei copt, usturoi si busuioc proaspat si servit impreuna cu o mamaliga coapta pe plita
𝗗𝗲𝘀𝗲𝗿𝘁 🍰
🔹 Placinta cu mere si inghetata de casa pe baza de iaurt si caviar din portocale
**Pentru copii vom avea meniul nostru junior obișnuit cu nuggets de peste sau de pui si cartofi la cuptor, plus desert.
💰 Pret: 160 lei/meniu complet.
⏰ Servim masa în două intervale orare: 12-15 & 15:30-18:30.
☎️ Participarea se face pe bază de rezervare prin mesaj pe Whatsapp la 0775 204 773.
Vă așteptăm!
www.lagrisha.ro
sursa
Evenimente similare
Toate